IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лято с диско ритъм

4 юли 2014 11 31

Harper's Bazaar оцветява стила за лятото в ярки принтове

Снимка: Harper's Bazaar

Снимка: Harper's Bazaar

От страниците на юлския брой на китайското издание на Harper's Bazaar ни заливат цвят и настроение, които носят само летните слънчеви дни. Приключенският дух струи от всеки кадър. Стилът на 80-те отново се настанява в ежедневието ни и то в приятни леки форми.

Основната характеристика на диско ерата са ярките неонови цветове, впечатляващите животински принтове, миксирането между тях и обемните метални аксесоари. Именно върху тези детайли е акцентът в цялата фотосесия. Аксесоари като прозрачна козирка, метални златни гривни, слънчеви очила с огледални стъкла и широк колан с метални елементи са задължителни за този стайлинг.

Провокативна визия със смело излъчване – това е в основата на този стил. Спортният елемент присъства във всяка модна комбинация и носи усещане за динамика и авантюризъм. Интересен похват за изразяване на това е наслояването на бански костюми, бельо и туники, на смесването едновременно на различни дължини.

Кога, ако не през лятото, можем да си позволим да бъдем цветни, диви, смели и непокорни?! Модата ни позволява това винаги, нека се възползваме!

В галерията разгледайте примери за цветен диско ритъм в модата за лятото.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )