IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Банските в ежедневния ни стил

4 юли 2014 07 15

Glamour ни връща в града, но по бански

Снимка: Glamour

Снимка: Glamour

Френският брой на списание Glamour ни предлага да останем в града, като пренесем плажния стил по летните градски улици. Играта на думи в заглавието на фотосесията е достатъчна, за да се настроим за лятна авантюра – Miami Nice.

Така, както силуетът на дрехите определя стила, така само един бански е достатъчен, за да издаде какви са вашите стилови предпочитания.

Кадрите представят комбинации на бански с дрехи и аксесоари, които ясно демонстрират модните предпочитания на дамата, която е избрала конкретен модел. Така и всички ние знаем, че това малко парче плат ни определя и презентира чрез стила и детайлите. Затова изборът му трябва да е добре премислен.

Металните капси напомнят за спортен стил и хип-хоп нюанси. Златистите материи внасят лукс и елегантност. Белият цвят е знак за семпъл стил и чиста линия. Камъни и мъниста като апликации върху банския издават, че го носи романтична натура. Каре и ситен принт са подходящи за комбинации с небрежен бохо стил.

Оставяме на вас да определите кой е вашият стил бански и дали отговаря на стила ви в ежедневието. Това може да направите, като разгледате кадрите в галерията.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
готин е, да, но за всеки ден....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мия ( преди 9 години )