IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модна история в принтове

14 юли 2014 07 00

Цветовете са в основата на всеки стил

Снимка: Gioia

Снимка: Gioia

Най-четеното модно списание в Италия Gioia в броя си за юли отдаде своята лятна почит към цветовете във всичките им нюанси и форми. Миксът между принтовете е главната сюжетна линия на фотосесията, в която основен герой е полата. Екстравагантните комбинации между принтове и линия на силуета е първото, което забелязваме във всеки кадър.

Еклектиката е основата, на която е стъпил стайлингът. Луксът е представен чрез нестандартни съчетания – луксозна пола, сандали с чорапи и шапка с козирка – смело, но и много модерно. Само жена с усет за модата и умение да интерпретира актуалните тенденции може да се възползва от подобни идеи. И все пак италианският екип показва и как една обикновена пола може да се превърне в основа на изключително модерен, но едновременно с това и елегантен сет.

Комбинациите са разнообразни – материи като солей и неопрен, сандалите са в комбинация с чорапи, а повечето поли са стилизирани с маратонки с принт на цветя. Цветен, нестандартен, нетипичен, забавен и модерен – това са характеристиките на новия силует в ярки и оригинални разцветки, които вървят ръка за ръка. В галерията ви очакват всички разнообразни комбинации от фотосесията. Извадете най-цветните и шарени поли от гардероба си и се пригответе за модни експерименти.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )