IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Богинята на тъмнината Карли Клос

23 юли 2014 12 10

Готически стил от Vogue

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Понякога тъмните цветове могат да бъдат далеч по-въздействащи, отколкото комбинацията от много ярки цветове. Доказателство за това е новата фотосесия на пленителната Карли Клос, която прилича на истинска богиня на тъмнината. Снимките с участието на американския модел са в елегантен готически стил, а една част от тях са изцяло черно-бели.

Ангелът на Victoria's Secret позира за юлския брой на бразилското списание Vogue. Макар да сме в сезона на забавленията и позитивното настроение, във фотосесията няма никакви препратки към лятото. Върху снимките преобладават тъмните цветове, а дрехите са решени в по-скоро есенно-зимни нюанси.

Фотографът, уловил Карли Клос като готическа богиня на тъмнината, е Хенрик Гендре, а за стайлинга на модела се е погрижил Луис Фиод. Американската чаровница позира в ефектни рокли в черно и червено. Освен това лицето на Donna Karan блести в дизайнерски облекла на Lanvin, Forum и Givenchy.

Посетете нашата галерия и се потопете в света на тъмнината с Карли Клос.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
не й отиват тъмните краски...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар