IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк – повелителката на животинския принт

28 август 2014 13 10

Красавицата зашеметява с леопардова рокля

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

След като Ирина Шейк се появи на корицата на испанския Vogue през месец юни, ето че е време да я видим отново на същото място. Докато преди два месеца красавицата позираше в тандем със своя любим Кристиано Роналдо, този път вниманието е насочено изцяло и само към нея.

Всъщност, ако трябва да бъдем точни, септемврийският брой на Vogue, Испания е третата корица на Шейк за същото издание само за последната една година. Явно испанците харесват горещата визия на руската изкусителка и нямат нищо против да ѝ се наслаждават.


Фотографката Паола Кудачи улавя красотата на Ирина, която в настоящата фотосесия се превъплъщава в истинска повелителка на животинския принт. На повечето от снимките моделът носи дрехи и аксесоари в противоречивите животински окраски.

Не може да отречем обаче, че Ирина Шейк изглежда повече от невероятно, облечена във феерична леопардова рокля! Ако искате да я видите, влезте в нашата галерия и се насладете на поредната испанска фотосесия на руската красавица за списание Vogue.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )