IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тони Гарн – свободен дух в красиво тяло

2 септември 2014 12 29

Моделът позира за Vogue, Мексико

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Тони Гарн е от моделите, които като малки никога не са мечтали да се снимат в списания или пък не са искали да крачат по модните подиуми. Наскоро германката сподели, че за нея модната индустрия е била нещо напълно непознато.

Тони получава първата си голяма популярност, след като през 2008 година подписва договор с Calvin Klein. Сега обаче чаровната блондинка има неща, за които много жени биха мечтали – страхотна кариера и един от най-желаните мъже в света до себе си.

От една година германският модел има връзка с Леонардо ди Каприо и двамата изглежда се разбират повече от добре. Ако съдим по последната фотосесия на Тони за мексиканския Vogue, да бъде свободна и непокорна много ѝ отива, макар че и компанията на холивудската звезда ѝ приляга чудесно.

Пред обектива на фотографа Джеймс Макар Тони позира облечена в разнообразни тоалети – всички с препратка към някои традиционни облекла от различни държави.

Като индианка, мексиканка или каубойка – влезте в нашата галерия и разгледайте различните превъплъщения на Тони Гарн за септемврийския брой на списание Vogue, Мексико.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари