IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетен полъх с Миранда Кер

30 октомври 2014 09 44

Красавицата позира за списание Glamour, Русия

Снимка: Glamour, Русия

Снимка: Glamour, Русия

Температурите може все повече да падат, но с новата си фотосесия Миранда Кер отново ни припомня пролетта. Австралийският модел позира за ноемврийския брой на руското издание на списание Glamour, а снимките с нейния образ са като истински пролетен полъх сред сивата картина на предстоящата зима.

Стилистката Маша Федорова е подбрала елегантни тоалети с флорални мотиви, с които Миранда изглежда повече от зашеметяващо. Стилни бижута завършват изисканата визия на ангела на Victoria's Secret. Фотосесията, озаглавена „Огън и лед“, е дело на фотографа Саймън Емет.

В момента Миранда Кер е сред най-известните и обичани лица на модната сцена. Красивата австралийка позира за различни списания и винаги очарова с безпогрешния си външен вид.

Преди време моделът сподели, че сутрин са ѝ необходими едва 15 минути, за да се приготви за излизане. Тъй като Кер е надарена с толкова много природна красота, склонни сме да ѝ повярваме.

А сега влезте в нашата галерия и разгледайте последната фотосесия с участието на прекрасната Миранда за списание Glamour, Русия.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари