IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретро мечти с Тони Гарн

4 ноември 2014 15 43

Моделът позира за испанското списание Harper’s Bazaar

Снимка: Harper’s Bazaar, Испания

Снимка: Harper’s Bazaar, Испания

Тони Гарн е известна както със своята кариера на модел, така и с връзката си с един от най-желаните мъже в шоубизнеса – Леонардо ди Каприо. И докато любовните ѝ отношения с талантливия актьор са тяхна лична работа, постиженията ѝ в света на модата определено си заслужават вашето внимание.

Тони никога не е била от момичетата, които са мечтали да са на кориците на списанията и да вървят по подиума. Въпреки това, германката бива открита за модата, едва когато е на 16 години. През 2011 година пък Тони Гарн става част от семейството на Victoria's Secret.

В момента русата чаровница е само на 22 години, така че големите успехи за нея тепърва предстоят. Последната фотосесия с нейно участие е за испанското списание Harper’s Bazaar и бе приета доста противоречиво от феновете. Най-вече критики отнася кадърът, избран за корица на ноемврийското издание.

Ние само ще кажем, че сме виждали и по-добри неща от Тони Гарн, но специално в тези снимки ни допадна есенната меланхолия и ретро препратките, уловени чудесно от фотографа Микеланджело ди Батиста.

Влезте в нашата галерия и разгледайте Тони Гарн за Harper’s Bazaar, Испания. Какво е вашето мнение?

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари