IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата кралица на Великобритания

31 октомври 2014 15 01

Чаровната Суки Уотърхаус позира за руския Vogue

Снимка: Vogue, Русия

Снимка: Vogue, Русия

Ако и вие харесвахте любимата на Брадли Купър повече с руса коса, новата фотосесия на Суки Уотърхаус ви дава възможност отново да си я припомните по начина, по който изглеждаше, преди да мине в отбора на брюнетките. На снимките, заснети от небезизвестната Елън Фон Унверт, Суки изглежда не само като истинска звезда от миналия век, но и като нещо далеч повече.

Неслучайно фотосесията носи гръмкото заглавие „Новата кралица на Великобритания“. Ако се водим от максимата, че красотата ще спаси света, то 22-годишният модел определено може да се кандидатира за някой управленски пост или наистина да бъде избрана от народа за новата кралица на Великобритания.

Докато подобни планове остават само теоретични, съвсем реални са интересните снимки на Суки Уотърхаус за руското списание Vogue. Чрез тях сякаш много лесно може да уловите магнетизма на чаровната британка, да усетите неустоимия ѝ чар и да се пренесете в нейната ретро приказка от миналия век.

Влезте в нашата галерия и разгледайте прекрасната Суки Уотърхаус за Vogue, Русия.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари