IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветна зима с Джоан Смолс

7 ноември 2014 11 09

Моделът позира за списание Vogue, Япония

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Сивотата на зимата е може би едно от най-неприятните и депресиращи неща, свързани с този сезон. През повечето време, когато улиците не са закрити с бял, пухкав сняг, всичко е оцветено в сивата гама. Няма ги свежите цветове на пролетта, ярките на лятото и пъстрите на есента.

Ето защо човек се нуждае от доза цветност в своето зимно ежедневие. За щастие, това не е мисия невъзможна, а всъщност всичко зависи от вас самите. Достатъчно е да подберете необходимите цветни дрехи или аксесоари и ще носите слънчевото настроение дори в най-мрачните и студени дни.

В новата си фотосесия Джоан Смолс е истински посланик на цветовете. Явно за стилистката Анна Дело Русо максимата „Колкото по-цветно, толкова по-добре“ важи с пълна сила. Ето защо читателите на новото издание на Vogue, Япония могат да се насладят на цяла поредица от шарени снимки, в които главно действащо лице е прекрасната Джоан.

Заредете се и вие с невероятно цветно настроение, като влезете в нашата галерия и разгледате новата фотосесия на Смолс за японската модна библия.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари