IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Барбара Палвин – хамелеон между дете и изкусителка

10 ноември 2014 12 18

Моделът позира за новия брой на списание Madame Figaro

Снимка: Madame Figaro

Снимка: Madame Figaro

Барбара Палвин вече има доста извоювани успехи в света на модата, а е едва на 21 години. Нейният лолитски образ е предпочитан от много марки, включително и L'Oreal Paris, чието рекламно лице е унгарската красавица.

Френското списание Madame Figaro също се спира на Барбара, която блести от корицата на последния брой на изданието. Трябва да отбележим, че снимките са силно въздействащи, тъй като представят Палвин в две коренно различни светлини – по детински наивна и чиста, и в същото време безумно секси и изкушаваща мъжете.

Част от кадрите с Барбара акцентират на нейното ангелско лице, макар че моделът не се свени да покаже и цялото си голо тяло. Фотографът Нико отлично улавя превъплъщенията на чаровницата, която умее да се променя като хамелеон.

За да се убедите в думите ни, просто посетете нашата галерия и разгледайте фотосесията с Барбара Палвин за списание Madame Figaro. Кой образ на модела предпочитате вие?

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари