IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид с нов мъж, втори, дори трети...

25 ноември 2015 08 33

Моделът позира за американския Vogue

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Наскоро Джиджи Хадид се раздели с музиканта Джо Джонас, с когото имаше връзка в продължение на половин година. Сега пък се говори, че красавицата излиза с друг певец – Зейн Малик.

Каквато и да е истината обаче, моделът изглежда щастлива в обятията на друг – трети мъж. Новата „любов“ на блондинката е само идея, свързана с последната фотосесия с участието на прелестната американка.

Джиджи позира за новия брой на списание Vogue, САЩ. До нея пък гордо застава актьорът Домнал Глийсън, който добре познаваме от трилъра „Ex Machina“ (с участието и на шведската звезда Алисия Викандер).

Снимките на Джиджи и половинката ѝ Домниал са заснети от известния моден фотограф Марио Тестино.

На един от кадрите моделът и холивудският актьор дори се целуват, което определено може да наречем „провокативно“ и „интересно решение“.

Няма как да не отбележим и почти натуралната визия на американката, която тази година за пръв път бе част от модното шоу на Victoria's Secret.

За да разгледате любовната фотосесия с участието на Джиджи Хадид и Домнал Глийсън, разгледайте нашата галерия.

Снимка: Vogue

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари