IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Женственост и сила

2 януари 2013 13 40

Комбинацията на уверената, градска жена през 2013 година

Снимка: сп. Vogue

Снимка: сп. Vogue

Нова година – нов късмет, а защо не и нови дрешки? Без значение от времето и мястото, една жена трябва да излъчва женственост. Движенията, маниерите, аксесоарите, които допълват тоалета ѝ - всичко това трябва да я прави запомняща се и в същото време да я отличава.

Кокетството е присъщо на дамите и там няма място за грешки. Никой не знае къде го дебне късметът, кой ще го забележи от ъгъла... а и един комплимент винаги е добре дошъл, нали?!

В този комерсиален свят е все по-трудно да се отличи човек. Тъй наречените „клонинги" са навсякъде. И когато някоя красива певица или актриса се появи на екрана с нова дреха или аксесоар, тръгва цяла вълна, която е модерна, но и унифицираща.

Как да се отличите и да бъдете в крак с модата?

Преди всичко огледайте внимателно фигурата си. Изпробвайте различни модели и преценете, кое подчертава преимуществата ви и кое скрива недостатъците. За съжаление, не всички сме като моделите от каталога на Victoria's Secret, но и това не е болка за умиране!

Чанта RESERVED, Цена: 19.90 лв

Обърнете внимание на цвета на кожата, косата и очите си, за да прецените кои цветове ви отиват най-много. Понякога нещата във витрините ни изглеждат доста примамливи, но след като ги облечем, по лицето ни се изписва разочарование. Затова никога не купувайте дреха, без да сте я пробвали.

Има класически цветове, които стоят божествено на всички жени. Разбира се, че говорим за вечното черно! То издължава, стои елегантно и се съчетава с всеки друг цвят. Коко Шанел си го е казала – не трябва да има гардероб, в който да липсва поне една черна рокля. Е, не е задължително да е къса... дължината оставяме на вас.

Рокля RESERVED, Цена: 79.90 лв

Ако искате да подсилите своята женственост, заложете на дантелите, перлите, малко пайети и някой друг камък, който нежно да проблясва в тъмнината. Бъдете внимателни, защото често декорациите могат да превърнат облеклото в кич. А всичко прекалено, стои неестествено и дразни!

Ако роклята е изчистена може да си позволите по-обемни и богати бижута, но има ли блестящи оттенъци по нея, трябва да се спрете на максимално семпли и малки бижута, изчистени аксесоари.

Гривна RESERVED, Цена: 14.90 лв

Говорейки за красота и женственост, не трябва да пренебрегваме думата комфорт. Дрехите са в наша услуга, а не ние в тяхна. Така че, ако не се чувствате удобно под материята, която се докосва до кожата ви, по-добре се откажете от нея. Има такова разнообразие от кройки и материи, че няма как да не уцелите поне една, която да ви пасне като ръкавица на длан.

Флиртувайте с дрехите. Флиртувайте с образа си в огледалото. Трябва да се чувствате уверена, а не притеснена и приклещена в това парче плат, с което не можете да направите и две крачки, камо ли да седнете.

Обувки Mohito, Цена: 99.90 лв

Не забравяйте, че дрехите които слагате, са отражение на вашето АЗ. Те са като табела за настроението ви, за усещането ви за самата вас. А през 2013 вие ще бъдете една нежна съблазнителка, която съчетава в себе си сила, ефирност, чар и сексапил. Затова оставете в гардероба си малко място за високите токчета, бляскавите чанти, дантелените рокли и блузи, вталените сака и палта. Време е за шопинг, готови ли сте?

Идеи можете да почерпите от галерията ни!

Автор: Михаела Лазарова

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари