IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блясък в косите с нежни и впечатляващи бижута

12 декември 2013 11 00

Злато и скъпоценни камъни придават екзотика на прическата ви

Снимка: Yuval Hen for How To Spend It December 2013

Снимка: Yuval Hen for How To Spend It December 2013

Модните тенденции са един микс от различни течения и традиции. Често в тях виждаме елементи от източните култури, от африканските племена и дори от индийските облекла. И макар светът да не е тръгнал масово да носи сари, все по-често дамите си слагат точки на челото и се рисуват с къна, за да бъдат по-екзотични.

В бижутата също се наблюдава взаимстване от традиционната индийска култура. Ако имате дълга и гъста коса, то със сигурност ще се вдъхновите от фотосесията на Явал Хен. Дамата заснема една нетипична, но много бляскава фотосесия с участието на модела Ема Ок.

В косите на брюнетката има красиво вплетени накити, които са направени от бяло злато, диаманти и други скъпоценни камъни. Всъщност бижутата не са декорации за коса, а огърлици, брошки и дори обеци, които стилистката Деймиън Фокс внимателно е подредила в косите на дамата. Всяко едно от тях е истинско произведение на изкуството и струва десетки хиляди долари.

Разбира се, вие може да вкарате в косите си и по-евтини бижута. Разгледайте кадрите в галерията ни и се вдъхновете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари