IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обемните златни бижута придават класа

15 март 2014 07 52

Вижте кои са обемните аксесоари, които имат силата да променят стила ви

Снимка: styledeityinathens.blogspot.com

Снимка: styledeityinathens.blogspot.com

Когато ви предстои вечер, в която ви очакват много танци или събитие, на което се притеснявате, че няма да успеете да впечатлите с подобаващ тоалет, на помощ идват солидните златни бижута. Ако имате черен гащеризон, който стои дълго време в гардероба ви в очакване на идеалния момент за презентация, ето подходяща комбинация за него – златни аксесоари.

Носете обемни златни гривни на двете китки, или извънредно обемен пръстен, обемно колие или какъвто и да е аксесоар в златно, за да постигнете ретро или екстравагантно излъчване в стила на времената от „Студио 54“.

Актуална тенденция е да носите пръстени на различните фаланги на пръстите си – това е намек към гръндж вълната в елегантен стил, както и идея, че бунтарството в модата има много лица, едно от които е нестандартното носене на бижутата. Обемен златен часовник е елегантно допълнение към всеки стил – с бяла риза, с черно поло, с комбинация с много гривни, обемни или тънки, или с мъниста – златният часовник тип мъжки е задължителен аксесоар за съвременната градска жена. Обемни златни обици, независимо в какъв стил, са подходящо допълнение към повечето ви модни сетове – с деним, с черна рокля, с ежедневен тишърт – те променят веднага излъчването ви.

Обици от златист метал Bershka, 12.95 лв.; часовник със златист корпус и метална верижка Zara, 219 лв., пръстен от няколко части H&M, 9.90 лв.

Обемното колие е съвсем лесен, бърз и достъпен начин да направите най-обикновената дреха специална. Черната рокля се превръща в елегантна или екстравагантна, а бялата риза добива класно излъчване, ако е придружена от златно обемно колие. А ресните в комбинация със златно колие са един класически, но и нестандартен начин да се впишете в бохо стила в различните му луксозни варианти.

Колие от златист синджир с черни ресни Mango, 95 лв.; обемно колие от златист метал с шипове Zara, 55.95 лв.

Драматично, ретро, много шик и много секси е да носите обемна златна гривна върху крехка китка, особено върху кожа със златист тен. Сложете по една гривна на всяка китка едновременно и стилът ви моментално придобива изтънченост.

Гривна със странични отвори Mango, 39 лв.; гривни за китките H&M, 19.90 лв. за 2 броя; гривна с метални ресни Bershka, 19.90 лв.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Снежанка ( преди 10 години )
"Актуална тенденция е да носите пръстени на различните фаланги на пръстите си" Сериозно ли?! Ами че тази тенденция е от ... да не казвам от кога, че ще комплексирам авторката или преводачката.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар