IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актуални булчински воали и аксесоари за коса

19 май 2014 06 01

Няколко модни идеи в разгара на сватбения сезон

Снимка: fashiongonerogue.com

Снимка: fashiongonerogue.com

В момента сме в разгара на сватбения сезон, тъй като най-много сватби се правят именно от май до септември. Затова ви предлагаме няколко идеи за изключителни булчински воали и аксесоари за коса, които ще добавят още блясък към така или иначе, изящния ви външен вид.

Някой от тях са във винтидж стилистика и притежават едно ретро очарование, заето от класата на миналите епохи. С други от актуалните модели воали ще заприличате на принцесата на романтичния жанр.

Трети пък са толкова очарователни, че със сигурност всички ще ги запомнят, а след време приятелките ви, на които им предстои тепърва да се омъжват, ще черпят вдъхновение от вашата булчинска визия.

Разбира се, тук не е пренебрегнат и класическият воал, но е представен в една по-съвременна версия – с декорация от сатенени панделки (на снимката). А и да не забравяме, че воалът дава една гъвкавост и обем на силуета на булката, който не може да бъде заменен с нищо друго!

Дантелата, мънистата и кристалите също са вечни, когато става въпрос за булчинския стил.

Вижте снимките на булчинските аксесоари за коса в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )