IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иън Сомърхолдър позира за бразилските си фенове

14 юни 2014 07 40

Вижте новата модна фотосесия на звездата от „Дневниците на вампира“

Снимка: сп. VIP

Снимка: сп. VIP

Звездата на сериала „Дневниците на вампира“ Иън Сомърхолдър позира в нова модна сесия за бразилското списание VIP (юли 2014).

Синеокият Иън наскоро приключи снимките на петия сезон на шоуто на TVD и в момента пътува по света най-вече, за да промотира новия аромат на Azzaro, на който е рекламно лице заедно с бразилския топмодел Ана Беатрис Барос.

Не е тайна, че 35-годишният Сомърхолдър е един от любимците на феновете на вампирското шоу и зрителите изпаднаха в траур, след като героят му умря в последния епизод. Продуцентите на сериала обаче, побързаха да успокоят хората, че в следващия, шести сезон, героят му ще се завърне.

Дотогава феновете на Иън могат да се насладят на неговия безспорен сексапил и фатален чар в тази серия от модни снимки, дело на фотографа Робърт Астли Спарк. На тях екранният Деймън Салваторе позира в дрехи на G-Star, Gap, Lacoste, Gucci, Diesel и др.

Вижте новата модна сесия на Иън в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )