IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер позира със сина си в новия Vogue

13 юни 2014 14 03

Флин Блум очевидно не се притеснява от фотоапарата

Снимка: сп.Vogue

Снимка: сп.Vogue

Миранда Кер за първи път позира със сина си Флин за списание Vogue, Австралия. Супермоделът носи розово палто на корицата на изданието, а на вътрешните кадри се закача с очарователното си дете, в сесия заснета от фотографа Никол Бентли.

Стайлингът на сесията е оформен от модния редактор Кристине Сентенера, а Миранда изглежда прелестно на интимните портрети. Според вестник „The Daily Telegraph“ малкият Флин, който е син и на холивудския актьор Орландо Блум, е понесъл снимките много добре. Главната редакторка на списанието Едуина Маккан е казала пред вестника следното: „Той обича да се снима. Екипът ни се влюби в него. Флин беше много уверен и страшно игрив през цялото време.“

Явно като син на супермодел и филмова звезда позирането пред фотоапарати и камери е в кръвта на 3-годишния Флин Блум, така че не сме изненадани, че сесията е много сладка и естествена.

Идеята момчето да се появи на кадрите е била на самата Кер, която все пак е одобрила кадрите преди да ги публикуват и се е консултирала с Орландо, дали и той е съгласен сина им да участва в подобна фотосесия.

Вижте първата фотосесия за Vogue на сина на Орландо Блум и Миранда Кер в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )