IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Игривата Бар Рафаели забрави годеника си

9 юли 2014 14 00

Израелската красавица не изглежда нещастна от наскоро разваления си годеж

Снимка: Passionata

Снимка: Passionata

Игривата Бар Рафаели изглежда доста гореща в новата си фотосесия по бельо. Израелският топмодел е лице на марката Passionata и сега демонстрира новата кампания на бранда за есен-зима 2014

29-годишната блондинка флиртува с мистериозен мъж-модел в кампанията и изобщо не изглежда тъжна от наскоро разваления си годеж с израелския бизнесмен Ади Ездра.

Според слуховете Бар е скъсала с годеника си миналия месец, след като той е направил грандиозна сцена на ревност, за това, че тя е танцувала твърде близо до 70-годишния женкар Мик Джагър на концерта на „Rolling Stones“ в Тел Авив.

Бар се е появявала в кампаниите на Escada, Gap и Moet & Chandon, била е модел на Sports Illustrated и редовно краси кориците на Vogue, Elle и Marie Claire. Тя е известна и с това, че имаше дълга връзка с холивудския актьор и почитател на руси манекенки Леонардо ди Каприо.

В тази сесия мис Рафаели инжектира малко индивидуалност, показвайки освен сексапилното си тяло и своето чувство за хумор.

Новата гама бельо наPassionata разполага с три различни форми сутиен в ярки цветове. Темата на колекцията е „Да играем“ и Бар се справя доста добре със задачата.

Вижте новата фотосесия по бельо на Бар в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Ясновидец ( преди 9 години )
Красотата си дължи на славянската кръв - еврейската в нея е една четвърт.....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Пенка ( преди 9 години )
*** ПАК СИ ПРИСВОИХА ХУБАВА ЖЕНА КЪМ УВРЕДЕНИЯТ СИ ГЕНОМ.Тази красавица не е от рода на тези *** !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
лупи ( преди 9 години )
Няма друга такава манекенка с подобно невероятно тяло.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
G65 ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )