IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-високоплатените модели в света

21 август 2014 07 20

Класацията на списание Forbes

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Третото място е отредено на Дауцен Крос, която е прибавила същата сума като своята колежка Адриана Лима. Русата холандка изработва тазгодишния си доход чрез партньорство с H&M, Victoria`s Secret, L`Oreal Paris и участието си в ревюта на Miu Miu и Emilio Pucci.


Кейт Ъптън е определена с най-висока позиция в класацията сред новите лица, а нейното богатство за изминалата година се равнява на $7 милиона. До момента, моделът е била рекламно лице в кампаниите на Sam Edelman, David Yurman и е една от общо 5 модела в класацията, които не са били част от Victoria`s Secret.

Сред новите попълнения в класацията на Forbes за най-високоплатените модели в света са имената на Карли Клос, Аня Рубик и Кара Делевин.

Вижте пълната класацията в галерията ни! 

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Бай Хой ( преди 9 години )
Всичките са едни хубавици - хубавица до хубавицата.)))) То затова висшата мода фалира и тия цифрички до една са измислени. Не може да продаваш рокли за хубави жени, а всъщност да искаш да печелиш от *** секс. Роклите се превръщат в парцали, на които ние всички се ,,радваме,, последните години, а аналният секс с кльощави пр.стит.тки рано или късно омръзва и започва да отвращава.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Жизел Бюндхен прилича на крокодил в лицето и на бостанско плашило в тялото. Или ни лъжете, или си изкарва парите с друго - например мениджмънт на проституция и разпространение на дрога. Какво й е хубавото - тя прилича на травестит?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар