IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейсове за смартфон висша мода

23 август 2014 12 00

Аксесоарите в последните колекции на модните къщи

Снимка: Moschino

Снимка: Moschino

На бързото темпо, с което навлиза технологията в ежедневието ни, модната индустрия отговаря с това, с което може най-добре. Гъвкавостта на тенденциите прехвърля фокуса от силуетите върху новите иновации при смартфоните и им добавят силен привкус на майсторска изработка и дизайн. Кейсовете на всяка марка носят иконичния дух и традиции по един съвсем нов и различен начин, отговарящ на бързоразвиващото ни се общество.

Модерните инкрустации, принтове и цветни палитри преобразяват умните ни телефони и ги превръщат освен в незаменим помощник, и в перфектен аксесоар, който да завърши цялостната ни визия.

Закачливият стил на Moschino, който търпи бурно развитие с всеки един сезон не подминава и технологичните им аксесоари. За смартфон кейсовете наблюдаваме една дръзка концепция за навлизане на мечета, патета и всякакъв тип сладки животни в дръзки и ярки цветове. Силиконовата част е изработена така, че плътно полепва по телефона, което го предпазва от мръсотия и надраскване, а веселият герой на Moschino буквално „наднича“ над екрана. Последното допълнение към технологичните аксесоари на модната къща е предизвикалият фурор кейс във формата на пържени картофки, който е интерпретиран и в последната колекция аксесоари и на Bershka.

Ярките целувки на Diane Von Furstenberg “полепват“ върху черна основа на силиконов кейс. Розовите сърца и масивните златисти капси са предложението на дизайнерката за по-дръзките клиенти, а за всички има специално послание от вътрешната страна на всеки един от аксесоарите. Напомняме, че дизайнерката бе първата, която внесе технологиите в своето ревю със специалните Google Glass очила.

Морското вдъхновение от последната колекция обувки на Kate Spade продължава и в кейсовете й за телефон. Обсипани с многоцветни и разнообразни хапки суши или масивни златни полка точки върху бял фон – телефоните няма как да останат незабелязани.

Нестандартният почерк на Марк Джейкъбс и всичките изделия на Marc by Marc Jacobs определено са издържани в духа на висшата мода. Това се вижда и в неговите модели кейсове за телефон. Златен ефект на „разтечена“ основа, многобройни цветя в мистично лилаво, дръзко брандиране или тропически принт – изборът е изцяло ваш.

Пълната селекция кейсове можете да видите в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари