IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чантите на есента

22 август 2014 13 20

Новата колекция аксесоари на Prada за есен-зима 2014

Снимка: Prada

Снимка: Prada

След като няколко поредни сезона от Prada залагат на обемни чанти с нестандартен дизайн, допълнително прикачващи се късмети и тъмна цветна палитра, за есен-зима 2014 модната къща се завръща към класиката. По време на седмица на модата в Милано, Миуча Прада демонстрира вдъхновение от германското авангардно изкуство и 70-те години на миналия век.

Ретро инспирираната колекция представя едновременно комбиниране между иконични за модната къща модели и съвсем нови такива. Сред едно от попълненията към дизайнерските аксесоари в колекцията е новата чанта Vitello Soft Chain, в която декоративната верижка и практичната кожена каишка са основен елемент.

Моделът се предлага в три размера : вертикален, хоризонтален и хоризонтален с една метална закопчалка.

Цветната палитра в колекцията чанти на Prada за есен-зима 2014 е издържана в коралово, златно и сребърно за клъчовете, и в сиво, пясъчен беж и лилаво в предложенията за работното място и ежедневието.

Декоративните каишки са в основата на ретро-вдъхновената колекция. Двойните метални закопчалки, които наблюдаваме от миналия сезон и в линиите аксесоари на Mulberry и Proenza Schouler, внасят усещане за баланс на моделите.

Присъства и дръзкия почерк и експериментаторски дух на дизайнерката Миуча Прада, изразен в комбинациите между различни материали като велур и гладка кожа, допълнени от анималистичен принт с лак.

Пълната колекция чанти можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари