IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обувки по бразилски

29 август 2014 10 29

Жизел Бюндхен в новата кампания на Stuart Weitzman

Снимка: Stuart Weitzman

Снимка: Stuart Weitzman

След като оглави класацията на Forbes за най-богатите модели в света с общо богатство от $42 милиона, бразилката Жизел Бюндхен застава като модно лице в последната кампания на американската марка Stuart Weitzman за есен-зима 2014.

Дизайнерът на луксозни обувки демонстрира последните тенденции при аксесоарите за сезона, издържани в асиметрични дължини и изискани материали. Черно-белите кадри са дело на модния фотограф-легенда Марио Тестино, който заснема бразилския модел буквално „по бели гащи“.

Стилистиката на Жизел Бюндхен е издържана в елегантни връхни дрехи като кашмирени пуловери и кожени якета, а в долната част е само по обувки. Креативният подход за акцентиране изцяло върху обувките на Stuart Weitzman поставя фокус върху ефектите с лак и класическата цветна палитра от черно, беж и метални отблясъци.

Разнообразието от модели в кампанията обхваща едновременно коктейлни сандали на висок ток с тънки каишки и есенни ботуши над коляно, изработени от кожа и велур.

Със сигурност, освен от обувки, дизайнерът разбира и от световноизвестни модели. Рекламно лица за неговите кампании са били имена като Кейт Мос и Наталия Водянова.

 

 

Минималистичните кадри целят да представят на аудиторията интимната връзка между една жена и нейните обувки.

Всички кадри от кампанията можете да видите тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )