IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спортните обувки на Missoni и Converse

5 септември 2014 05 01

Марките обединяват сили за 8-ма поред колекция

Снимка: Converse

Снимка: Converse

От 2010 година насам, Missoni и Converse представят на феновете си едни от най-креативните колекции, що се отнася до спортни обувки.

Съставили до момента общо 8 съвместни линии, марките продължават тенденцията и със специална колекция за есен-зима 2014.

Иконичният модел на Converse – Chuck Taylor All Star се преобразява в емблематичния за Missoni зигзаг принт, като новото в колекцията е акцентирането върху изцяло цветната тема – топли нюанси и многобройни, шарени комбинации между тях.

Високите и ниски вариации на класиката при маратонките характеризират общо 5-те модела в линията, предназначена да угоди на различните вкусове, индивидуалност и стил.

Всеки един от вариантите е „облечен“ с уникална патентна материя на Missoni, част от архивите на италианската модна къща. Мъжките и женските модели са издържани в цветна палитра с наситени нюанси на тюркоазено, класическа монохромна комбинация и геометрични форми върху зелена и лилава основа.

Умелото комбиниране между емблематичните кодове на модната къща и спортната марка съставя дизайнерска колекция, която обаче е предназначена за всички – ценовият диапазон е значително занижен, като моделите варират в суми от $85 до $100.

Колаборацията между Missoni и Converse за есен-зима 2014 вече е достъпна за продажба в магазините на спортната марка, както и онлайн на официалната им страница в интернет.

Всички модели от колекцията – вижте в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )