IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пътуване със звезди

15 септември 2014 09 15

Рекламната кампания на Michael Kors за есен 2014

Снимка: Michael Kors

Снимка: Michael Kors

От Michael Kors продължават концепцията за елегантна визия на истинска звезда и за предстоящия сезон.

Есента на 2014, модната къща посреща на своеобразно пътуване с частни самолети и спортни коли в изисканите силуети от актуалната колекция на основната линия и на Michael by Michael Kors.

Луксът и удобството на частното пътуване са пресъздадени чрез обектива на Марио Тестино, пред който застава модното дуо от естонката Кармен Педару и Бенджамин Ейдем.

Тематично, локацията за заснемането на рекламните кадри е подбрана в космополитния град на ангели – Лос Анджелис.


Последните предложения на Michael Kors за есен 2014 се характеризират с многобройни елементи от пера, детайли от естествен косъм, пъстри анималистични принтове, вдъхновени от змийска кожа и богати инкрустации и метални верижки.

Едрите и меки плетки са завършени концептуално със завръщащите се и за този сезон дълги асиметрични ресни, поставени върху къса основа.

Цветната палитра както на аксесоарите, така и на силуетите е издържана в земни и топли цветове, сред които задължителните за Michael Kors златни и сребърни нюанси.

Класическият деним е модернизиран с геометрични форми, създадени от капси и широка кройка.

Сред аксесоарите се открояват масивните златни бижута, часовници с ярки циферблати и чанти, изработени със сложна плетеница.

Всички кадри от кампанията можете да видите в галерията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари