IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Специална колекция бижута за есен-зима 2014

10 септември 2014 09 09

Victor&Rolf в колаборация с Atelier Swarovski

Снимка: Viktor & Rolf

Снимка: Viktor & Rolf

Луксозният дизайн на модна къща Viktor & Rolf се съчетава с ювелирното майсторство на Atelier Swarovski за ексклузивна колекция бижута за есен-зима 2014.

Разделена на две подколекции – „Velvet Rock“ и „Frozen Crystal”, линията представя блестящи и мат кристали, поставени върху основа от различни материали.

„Velvet Rock“ демонстрира иновативен подход за инкрустиране на кристали между елементи от кадифе, поставени с ефект на наслагване.

„Frozen Crystal” е съставена от бижута, изработени в комбинация едновременно между матирани и чисти кристали, създавайки ефект на светлосенки, които вдъхват усещане за движение и лекота на изделията.

Вдъхновението на дизайнерите от модна къща Viktor & Rolf е мотивирано от усещането за мистерия и иновативност в линиите, постигнати чрез игра с контрастните цветове между блясък и мат.

„Чрез дълга съвместна история на творческо партньорство и взаимно разбиране, ние бяхме в състояние да постигнем тези технически трудни за изработка изделия заедно с Atelier Swarovski.“ заявиха от Viktor & Rolf.

Съвместната колекция от колаборацията между Viktor & Rolf и Atelier Swarovski ще бъде достъпна ексклузивно в бутици на ювелирната къща из целия свят.

Линията съдържа пръстени, гривни, колиета и обеци, които можете да видите в галерията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари