IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Динамика в аксесоари

10 септември 2014 05 01

Колекцията за есен-зима 2014 на Balenciaga

Снимка: Balenciaga

Снимка: Balenciaga

Предишни години, в аксесоарите на Balenciaga преобладаваха основно мото-вдъхновенията – обемни модели с многобройни елементи и дръзки съчетания с метал.

След настъпването на Алекзандър Уанг като креативен директор за модната къща, неговата иновативност разшири значително асортимента от модели на марката.

Специално при чантите, развитието започна от представянето на Le Dix Bag Collection, през Ray Doctor bag, до днес – новите Cable Strap модели.

Телешка кожа, косъм и анималистично вдъхновение от крокодил са възможностите за визия, която клиентите да подберат сами, според своя вкус и индивидуалност.

Вътрешната част е изработена от памук, металните дръжки от паладий, а брандирането на модната къща е осъществено с изчистена, но масивна плочка.

Дебютът на модела бе по време на ревюто на модната къща към колекция есен-зима 2014, а след това и в кампанията за актуалния сезон.

Клъчовете на Balenciaga за есен-зима 2014 са изработени в тон с духа на колекцията и отново се предлагат във вариант с крокодилска кожа, завършен с метална закопчалка в сребърно.

Обувките в линията са издържани в иконичния нестандартен почерк на модната къща, създадени от разнообразни комбинации между различни материи като кожа, лак и ластична част в контрастно и електриково синьо.

Задължителната елегантна нотка е допълнена с висок ток и модел с ефект на слята платформа.

Пълната колекция аксесоари за есен-зима 2014 на Balenciaga можете да видите тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари