IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмица на модата в Ню Йорк: Романтика

12 септември 2014 05 01

Vera Wang за пролет-лято 2015

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Мечтата на всяка една булка, Vera Wang, представят своята колекция за пролет-лято 2015 на Седмица на модата в Ню Йорк.

Характерната за модната къща романтична линия е в основата на всеки един силует от последните предложения.

Царствените вдъхновения демонстрират разнообразие от епохи и влияние на най-красивия парк в Париж – световноизвестните Градини на Тюйлери и пищните силуети от времето на Мария Антоанета.

Контрастната нотка в ревюто е изразена във визията на самия подиум, решен в готически традиции – моделите вървят по пътеки, наподобяващи бял чакъл, рамкирани с врати в черни рози.

Двуредните блейзери от вълна внасят правата и строга линия в съчетанието с плисиран подгъв, бродерии по гърба и ефект на наслагване, постигнат с многобройни редове с къдри.

Плисетата са поставени върху класическите и практични жилетки, а пайетите внасят усещане за движение и лекота в романтичните линии.

Флоралните мотиви, които бележат изключително силно присъствие в колекциите за пролет-лято 2015, представени до момента в Ню Йорк, се характеризират при Vera Wang с обемни брокатени цветя.

Конструкцията на роклите, които завършват романтичната феерия, е сведена до строго трапецовидни форми, пристегнати с ретро вдъхновени колани на кръста.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари