IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фаталната жена в черно

5 октомври 2014 11 15

Новата кампания на Zuhair Murad за есен-зима 2014

Снимка: Zuhair Murad

Снимка: Zuhair Murad

Ливанският дизайнер за пореден път доказа защо точно той е сред едни от най-уважаваните и ценени артисти в света на модната индустрия.

За сезон есен-зима 2014 от Zuhair Murad ни представят една своеобразна картина за това какво представлява фаталната жена и какви силуети подпомагат създаването на нейния образ.

Рекламната кампания е с участието на Маша Воронина, която демонстрира последните предложения на модната къща, демонстрираща ефектно подчертани черти със силен, вечерен грим от опушени очи и дръзко червено червило.

Кадрите се концентрират около ключовите силуети, част от колекция есен-зима 2014, които поставят идеалната основа за надграждане през сезон пролет-лято 2015.


Насекомите, като главно вдъхновение диктуват умело създадената конструкция на роклите и фината изработка на детайли и елементи от разнообразни материи като тюл, брокат и пайети.

Пеперудените шарки са изобразени като многобройни инкрустации в преливащи нюанси, а дантелените краища и дългите воали от фини материи пресъздават крила.

Иконичният почерк на Zuhair Murad в кройките на силуетите е в подчертано по-обемна долна част на роклите, и умело се запазва и в предложенията му за актуалния сезон, решени основно в класически монохромни комбинации между черно и бяло.

Всички кадри от кампанията можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари