IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум – винаги влюбена

3 октомври 2014 08 40

Супермоделът позира за новия брой на списание Vogue, Русия

Снимка: сп.Vogue, Русия

Снимка: сп.Vogue, Русия

Германският супермодел Хайди Клум засне нова фотосесия за списание Vogue, Русия (октомври/2014), на чиято корица иначе е топмоделът Карли Клос.

Стройната 41-годишна красавица, която е майка на четири деца, позира в хотелска стая, пред обектива на фотографа Франческо Карозини. Тя носи колоритни дрехи в бохо стилистика, подбрани от новите колекции на марките Miu Miu, Prada, Versace, Saint Laurent, Chanel, Wolford, Roberto Cavalli и др.

Хайди, която в последните години се изявява като успешен телевизионен продуцент, създавайки собствени риалити формати, все по-рядко се съгласява да позира за списания. В тази фотосесия тя наистина изглежда много стилно и секси, което се дължи не само на природата-майка, на стилистите и фризьорите, но и на факта, че тя отново е влюбена. Всъщност Хайди никога не остава без мъж в живота си, както казва в изданието.

Бившият ангел на Victoria's Secret винаги е във връзка (последните ѝ бяха с Флавио Бриаторе, Сийл и бодигарда ѝ Мартин Кристен), а от почти една година излиза с 13-години по-младия си приятел Вито Шнабел (бивше гадже на Деми Мур).

Последните слухове около Клум са, че смята да купи пентхауса на Джон Бон Джоуви в Ню Йорк, който е на стойност 30 милиона щатски долара.

Вижте снимките от новата фотосесия на Хайди за руското издание на Vogue в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Marin Ruseborn ( преди 9 години )
Дюшека можеше да вземе апартамента ако си легнеше с Бон Джоуи. Нея и без това не я бърка с кого преспива...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар