IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Слънчеви очила в страната на чудесата

1 октомври 2014 08 27

Новата колекция на Wildfox – „Fit for Queen“

Слънчеви очила в страната на чудесата

Сред любимите аксесоари, безспорно слънчевите очила се нареждат на челни позиции в класацията.

Разнообразието от тенденции и модели с всеки сезон се обновява, предлагайки на пазара все по-голяма възможност за избор и акцент във всеки силует.

Изключително практични, тъй като предпазват очите от силните слънчеви лъчи както през лятото, така и през зимата, аксесоарите са способни да угодят и на най-претенциозния вкус.

От Wildfox представят своята колекция слънчеви очила за есен-зима 2014 с рекламна кампания, изцяло издържана в приказна стилистика.

Главно рекламно лице е Ема Стерн Ниелсен, която демонстрира ретро стилистика с високо вдигната коса, много обем и богати декорации от цветя.

Кадрите са заснети на фона на сладки изкушения като торти и кексчета, които допълват красивите форми на женствено бельо, напомнящи за епохата на Просвещението.


Разнообразието от модели характеризира тенденциите за сезона при слънчевите очила, сред които задължителните „котешко око“, завръщащите се през есен-зима 2014 кръгли форми и смели графични декорации по рамките.

Изобилието от цветове обхваща всички нюанси в палитра, подходяща за тематичното наименование на колекцията „Fit for Queen“, с която всяка дама да се чувства като кралица.

Кадри от рекламната кампания към новата колекция слънчеви очила „Fit for queen“ на Wildfox за есен-зима 2014 можете да видите в галерията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари