IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ангелска съблазън

8 октомври 2014 08 27

Кандис Суонепол за Victoria's Secret

Снимка: Victoria`s Secret

Снимка: Victoria`s Secret

От Victoria's Secret за пореден път доказват защо са сред първите места в класацията на марки, чиято концепция е изцяло издържана около красотата на жените и тяхното умение да съблазняват.

Новите кадри на марката представят Кандис Суонепол в ролята на фаталната жена.

Красавицата позира в разнообразни модели бельо, както цели, така и в две части, сред които детайли в анималистични принтове, многобройни инкрустации от блестящи кристали, дантелени ефекти, двойна лента и push up повдигаща кройка.

Сексапилната визия е постигната със специален стайлинг, който включва дълги чорапи, жартиери и обемна яка от естествен косъм.

Аксесоарите, които допълват изкусителните предложения от бельо на Victoria's Secret, са издържани в златни бижута – тънки верижки с нежни златни висулки, сложни плетеници с катинар и ключ, както и масивни гривни.

Ангелът Кандис Суонепол позира на фона на масивно огледало с дървен обков в барокови елементи, мека тапицерия на мебели и маси.

Фаталната визия на красавицата е допълнена от строг и тежък вечерен грим, подчертаващ красивите очи и плътните устни на ангела.

Всички кадри от Victoria's Secret можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари