IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Класика през есента

14 октомври 2014 07 07

Вечните тенденции са актуални и този сезон

Снимка: Fashion Supreme

Снимка: Fashion Supreme

Креативните и разнообразни вдъхновения в колекциите на различните марки понякога са изключително красиви, но трудно приложими в натовареното ежедневие.

Космополитната съвременна жена често залага на вечните класики, превърнали се в символ на безпогрешен стил и почерк.

Този сезон, своеобразното завръщане към иконичните силуети с комбинация от стилни цветове бележи своя връх, представяйки духа на някои от най-известните жени по света и утвърждавайки думата „класика“ като основен източник на вдъхновение.

Аксесоарите, като задължителен елемент във визията заемат своето място на най-ефективния начин за разнообразяване на силуета и внасяне на необходимата доза индивидуалност и личен вкус.

Обувките за сезона се придържат към класическата визия на красиви боти, едновременно подходящи както за офиса, така и за специални случаи. Практичността е загатната в изчистена черна кожа, а металните елементи по високия ток демонстрират силна привързаност към актуалните тенденции.

*Боти Sienna от FashionSupreme.bg – 490 намалени на 147.17 лева

Ежедневните ботуши са изработени в дръзка комбинация между материали като кожа и велур – кожата, за да предпази успешно крака от различните метеорологични условия, а велурът за топлина и своеобразно внасяне на мекота в модела.

*Ботуши Renatta от FashionSupreme.bg – 173.23 лева

Когато става въпрос за чантите, издържани в класическия стил, неизменно своето място намират строгите геометрични форми и семплият дизайн.

Меката кожа контрастира на металните елементи, поставени ефектно вместо закопчалка, а дългите дръжки превръщат модела в практичен и удобен.

*Чанта Georgio Costa от FashionSupreme.bg – 490 лева, намалена на 119.44 лева

За почитателките на оптическите ефекти, сезонът предлага класическата черна чанта преобразена в модерен вариант с ромбовидни форми и сложни, масивни плетеници по дръжките.

*Чанта Georgio Costa от FashionSupreme.bg – 509 лева, намалена на 119.13 лева

Вечерният клъч е моделът, който позволява най-широко поле за изява на актуалните тенденции, тъй като е предназначен за значително по-смели решения.

Придържането към класиката диктува иконичната форма, а рок духа на миналите години е внесен с масивна верижка, рамкираща изкусително червени нюанси.

*Клъч Georgio Costa от FashionSupreme.bg – 382.20 лева, намален на 93.57 лева

Един от най-стилните вечни силуети за сезона определено е класическият тренч. Историята на шлифера води своето начало от военните силуети, комбиниращи в себе си ефективна защита срещу вятър и дъжд, и стилен дизайн. Задължителната цветна палитра за сезона диктува налагането на топли цветове като бежово, които се определят като водещи и тази есен.

*Тренч Isabel Queen от FashionSupreme.bg – 323.40 лева, намален на 106.23 лева

Задължителните меки и топли плетива са значително по-дълги, достигащи до коляното. Ефектните бродерии акцентират върху мек разрез на дълбоко деколте и стилен нюанс на слонова кост.

*Жилетка Isabel Queen от FashionSupreme.bg – 213.64 лева, намалена на 76.79 лева

Закачливите елементи характеризират модернизирания вариант и класическата кройка на ризите. Ефектите с разнообразни комбинации между тъмни и ярки цветове внасят доза настроение и в най-натоварения ден.

*Риза Isabel Queen от FashionSupreme.bg – 245 лева, намалена на 85.15 лева

Носталгията по лятото пренася ефирните кройки и леките материи в ежедневието на есента, налагайки памучната рокля тип „риза“ като задължителна класика в гардероба на жената.

*Рокля Isabel Queen от FashionSupreme.bg – 225.40 лева, намалена на 76.79 лева

Изкусителното червено, като символ на вечната женственост, „облича“ класическата блуза с V-образно деколте. Свободната и олекотена кройка подчертава умело женското тяло, създавайки ефект на фееричност и усещане за движение.

*Риза Isabel Queen от FashionSupreme.bg – 194.04 лева, намалена на 69.64 лева

Всички предложения можете да видите в галерията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари