IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колекцията на Кара Делевин

21 октомври 2014 09 50

Моделът в колаборация с DKNY

Снимка: DKNY

Снимка: DKNY

Очевидно навлизаме в сезона на изключително актуални колаборации, тъй като точно след представянето на дългоочакваната колекция между Alexander Wang и H&M, Кара Делевин демонстрира модните си решения в съвместна работа с DKNY.

Супермоделът добавя към своята биография от актриса, през рекламно лице с Mulberry до корици на Vogue, изключително успешно амплоа на дизайнер.

Капсулната колекция съдържа общо 15 артикула, които се превръщат в своеобразна симбиоза между иконичния стил на Кара Делевин и вечната практичност на спортните силуети.

Якета, тениски и клинове са вдъхновени от неизменното присъствие на удобните екипи в натовареното ежедневие на супермодела.

Тематичната съвместна работа на Кара Делевин с DKNY се смята за перфектната комбинация между дизайнер и концепция на модна къща.

Дъщерната фирма на Donna Karan е създадена с непреодолимото желание да се открие перфектният вид на спортния деним и може би откри своята най-сполучлива колаборация в лицето на супермодела, известен с нестандартния си бунтарски стил.

Колекцията ще бъде достъпна за продажба онлайн и в бутиците на DKNY.

Най-доброто от колекцията можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари