IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Хърли – кралицата на розовите рокли

16 октомври 2014 15 18

Едва ли има друга знаменитост, която да е опитала всичките нюанси на розовото

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Елизабет Хърли определено е кралицата на розовите рокли. Британската актриса е официално лице на кампанията срещу рака на гърдата на козметичния концерн Estee Lauder вече 19 години и в името на каузата тя е обличала невероятен брой розови тоалети през този дълъг период.

Елизабет е носила розови мини рокли, дълги поли, сатенени рокли, такива с щампи в розово и дори индийско сари в различни нюанси на най-нежния, женски цвят.

Сред розовите рокли на Хърли има такива, подписани от топ дизайнери като Diane Von Furstenberg, Elie Saab, Roberto Cavalli и др.

По-наблюдателните хора са забелязали, че почти няма нюанс на розовото, което красивата брюнетка да не е опитала, макар самата тя да признава следното: „Не съм много запалена по този цвят. Обичам роклите в по-жизнени оттенъци. Стилистката ми Ан Карузо много ми помага при избора на розови рокли в продължение на много години.“

Снимка: Estee Lauder

През 2008 г. Лиз все още беше омъжена за индиеца Арун Наяр и тогава каза, че обича да носи сарита, тъй като те едновременно са удобни и елегантни.

Снимка: Estee Lauder

Влезте в галерията ни и разгледайте най-запомнящите се розови рокли на актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари