IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Булките – принцеси на сезона

23 октомври 2014 06 45

Последните тенденции от Monique Lhuillier

Снимка: Monique Lhuillier

Снимка: Monique Lhuillier

Ако детето у вас все още не ви е напуснало напълно и успявате да задържите най-доброто от него в себе си, неминуемо помните красивите принцеси от приказките.

Историите за истинската любов са се превърнали в реалност за вас и предстои едно от най-важните събития в живота – сватбата.

Приказните истории, оставили отпечатък в съзнанието, умело се пренасят в реалния живот с колекцията на Monique Lhuillier за есен-зима 2014.

Сватбените силуети са вдъхновени от ювелирното майсторство за декориране на скъпоценните кутии за бижута и демонстрират нежни, романтични и феерични силуети.

Фантазията и магическите елементи от историите са вплетени в женствени форми и многобройни блестящи инкрустации от камъни, допълнени с флорални елементи.

Тюл, сатен и дантела се преплитат в модерната Пепеляшка с фин разрез на материите и лазерна обработка при перфорациите, пречупени през модернизирани форми на цветя и барокова орнаментика.

Цветната палитра откроява симбиоза между задължителните сватбени традиции с нюанси на бяло и актуалните за сезона пастелни пигменти от преливащо шампанско, слонова кост и нежна мента.

Разнообразните дължини варират от къси рокли над коляно до романтични модели, стигащи до земята.

Всички модели от колекцията Bridal na Monique Lhuillier за есен-зима 2015 можете да видите в галерията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари