IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селекция и грижа за бельото

24 октомври 2014 14 30

Какво задължително да имаме предвид?

Снимка: Victoria`s Secret

Снимка: Victoria`s Secret

Един от най-важните компоненти за красивия силует е бельото. Независимо от факта, че не се вижда и не е и редно да се вижда, красивият комплект е способен да ни накара да се чувстваме значително по-добре и по-уверени в себе си.

Многобройните иновативни технологии, модели и кройки създават най-различни ефекти и красиво оформят цялата ни фигура. Ако вече сте попаднали на перфектния за вас комплект бельо, ето няколко съвета как да го третирате правилно, за да можете да го носите по-дълго.

Използвайте с грижа

Първата стъпка е да подхождате внимателно към своето бельо. Повечето луксозни модели са изработени от материи като сатен, тюл или дантела, които сами по себе си са достатъчно фини и податливи на деформации и могат да бъдат повредени дори и от едно неправилно движение. Помислете за това, особено ако имате дълъг маникюр или носите бижута – внимавайте при обличането. Ако имате халат от сатен и навика да го обличате сутрин, разхождайки се с чаша кафе и гледайки телевизия, също можете да го нараните – постарайте се да внимавате за ръбове и остри предмети.

Високо качество

Тъй като бельото е тази част от силуета, която има най-пряк контакт с тялото и кожата, пригответе се да инвестирате малко повече в него. Висококачествените материи са изработени с грижа и са обработвани със специално проверени препарати и бои, които е малко вероятно да провокират появата на някоя алергия, дразнене или зачервяване. Освен това са значително по-дълготрайни. Какво предпочитате, два комплекта, които ще можете да носите един месец или един комплект, който да ви бъде верен поне една година?

Пране

Винаги се съобразявайте с обозначенията на етикетите на вашето бельо. Производителите знаят кое е най-добре за материите, от които са изработили комплекта ви. Обозначенията и насоките за пране са максимално съобразени с това, което материите могат да понесат като обработка и състав на различните препарати. По този начин ще бъдете сигурни, че материите няма да променят своя цвят, вид и форма за по-дълго време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари