IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Минимализъм в слънчеви очила

27 октомври 2014 14 50

Новите тенденции при аксесоарите от Prada

Снимка: Prada

Снимка: Prada

Като допълнение към основната рекламна кампания за есен-зима 2014, от Prada представят специалните кадри за слънчевите очила на сезона и най-актуалните им тенденции.

Кампанията е дело на фотографа-легенда – Стивън Майзел, който заснема и умело акцентира върху цялостната визия в представите ни за жената Prada.

Родената в Буенос Айрес Мика Арганараз влиза в ролята на главно рекламно лице и демонстрира едновременно смелата и семпла стилистика на модната къща – минималистичен грим със стегната и прибрана назад коса.

Близкият план на портретните кадри акцентира върху новите предложения при слънчевите очила. Милитъри и анималистичен принт се срещат в смелите дизайнерски решения при слънчевите очила с рамки в цветна палитра от жълто, през зелено до кафяво.

Класическите строго геометрични очила с квадратна форма продължават да владеят модния подиум и този сезон.

Значително по-плътните и широки рамки са допълнени и подчертани с многобройни инкрустации и детайли в разноцветни комбинации.

Издължената форма на „котешко око“ е „проследена“ от перфорации с метални елементи, които създават своеобразен ефект на рамка с комбиниране между различни форми и размери.

Всички кадри от рекламната кампания за слънчевите очила на есен-зима 2014 от Prada можете да видите в галерията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари