IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледа в духа на висша мода

30 октомври 2014 11 09

Празнични предложения от Dior

Снимка: Dior

Снимка: Dior

Дългогодишната връзка между Саша Лус и Dior определено става сериозна.

Модната къща наема красивата рускиня, известна с искрящо сините си очи, в своята нова кампания, специално за предстоящите коледни празници.

Този път Саша Лус представя селекцията към Christmas 2014, носеща тематично името „Golden Shock“.

Линията съдържа продукти с иконичния за модната къща дизайн на златните опаковки, които „съдържат“ в себе си ярки и наситени цветове в палитра от сенки за очи, червила, гланц за устни и лак за нокти.

Празничната стилистика е издържана в подходяща златна панделка, ярко контрастираща на стилния силует от черен сатен на рускинята.

До момента Саша Лус е била рекламно лице в кампаниите на Dior, Dior Addict и козметичните линии, като съвсем доскоро се радвахме на кадрите и за есен 2014.

Блондинката представи есенните тенденции с изкусително червено червило пред обектива на известния фотограф Стивън Майзел, а стилист на фотосесията е самата Карин Ройтфелд, известна като един от най-креативните главни редактори на модната библия – Vogue.

Кадрите от последната колекция на Dior, „Golden Shock“, и кампанията за есен 2014 можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари