IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да подберете сватбеното си бельо?

29 октомври 2014 14 41

Всеки детайл за големия ден е важен

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Сватбеният ден е този вълшебен миг, в който всяка една жена се превръща в принцеса, а нейният любим – в принц.

Ако като малки сте си представяли дългата бяла рокля с кринолин, воал, блестяща малка тиара и перфектни грим и коса, то това е моментът, в който можете да осъществите тази мечта.

Перфектната визия обаче изисква специално внимание към всеки един детайл.

За да не пропуснете нещо в стремежа си да направите всичко, ви представяме най-важните съвети относно избора на сватбеното бельо.

Защото всичко в този ден трябва да бъде специално!

Не отлагайте

Подборът на правилното и подходящото бельо не е процес, който става задължително от първия опит. За целта, отделете си достатъчно време да огледате всичките си възможности и да прецените кой от моделите и комбинациите ще е най-подходящ за вашата рокля.

Имайте предвид, че бельото има способността да оформя и подчертава женското тяло и съответно е един от най-съществените елементи в сватбения ден. Ако имате ограничен бюджет, съветваме ви да се спрете, ако трябва, на една идея по-евтина рокля, но задължително скъпо и качествено бельо.

Най-малкото, защото това е инвестиция, която с времето ще ви се възвърне. Не подценявайте и комфорта, тъй като ще ви се наложи да преминете през целия интензивен ден с него.

Красиво и невидимо

Задължително комбинирайте с роклята. Тайната на хубавото бельо е да подчертава и оформя, но без да се забелязва. С правилните размери и модели, можете да съставите подходящ комплект, който да допълни кройката на вашия сватбен силует. Не забравяйте за красивите чорапи (ако се налага да бъдете с такива) и жартиерите към тях.

Основни стъпки

За да не пропуснете нито един от съществено важните елементи, съставяме кратък план в точки, по който да се водите.

1. Пробвайте бельото

2. Съчетайте с роклята

3. Използвайте модел, който оформя тялото

4. Уверете се, че взимате точния размер

5. Не пропускайте чорапите

6. Жартиер

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари