IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да облечем за празниците?

30 октомври 2014 16 40

Последните тенденции за вълшебна зима

Снимка: Neiman Marcus

Снимка: Neiman Marcus

С настъпването на студените дни, мисълта за магията на предстоящите празници е това, което ни топли. Старателно следим всички актуални тенденции и малко по малко създаваме своя списък с желания.

Често обаче многобройните колекции и тенденции правят избора ни все по-труден. За да превърнат процеса по селектиране на най-красивите течения в модата в лесно забавление, от Neiman Marcus представят своеобразното си обобщение на това, което задължително трябва да добавим в своя празничен гардероб тази година.

Коледното издание за 2014 година съдържа акценти от последните колекции за сезона на най-известните модни марки и маркира тенденциите, към които да се придържаме.

Класическа черна рокля с акцент

Ако имаме каквито и да било съмнения относно последните предложения, те определено не важат за стилната малка черна рокля. Този сезон, силуетът ѝ е разнообразен с кашмирен шал като акцент, който освен, че впечатлява със своята практичност да запази уюта и топлината, се превръща в стилен цветен елемент. Свободата при избора на цветове и шарки позволява да представим на околните своята индивидуалност и вкус.

Официалната рокля

Дрескодът на празничните събития обикновено ни привлича с възможността да се превърнем в истински принцеси и да експериментираме с елегантни визии. Официалните рокли този сезон акцентират върху завръщането на бароковите елементи и многобройните ефекти на движение с блестящи орнаментики и дори пера.

Палтата

Ниските температури далеч не са повод да изгубим топлината в себе си, даже напротив – красотата на зимните палта е чудесен начин да запазим уюта и спокойно да се радваме на свежестта на дните. Като задължителна тенденция за сезона се очертават детайлите с косъм и елементите от разнообразни комбинации между материи.

Бижутата

Сред едни от задължителните акценти в празничната визия са аксесоарите. За празниците на 2014 година, ключовата дума е „обем“. Масивни инкрустации от различни по размери камъни формират флоралните вдъхновения, а класическата перла носи вечната класика с модерен дизайн от огърлици с наслагване от два и повече реда.

Обобщението на тенденциите от Neiman Marcus можете да видите в галерията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари