IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Основи на бельото

11 ноември 2014 14 01

Красиви предложения за всеки ден

Снимка: Incanto

Снимка: Incanto

Селекцията на красиво бельо е задължителна за всекидневния ни силует и далеч не е необходимо да изчакаме идването на даден специален повод.

За да се чувстваме еднакво красиви и самоуверени както в офиса, така и на вечерен официален коктейл, от Incanto представят новата си колекция за есен-зима 2014.

Тенденциите при ежедневното бельо са събрани в линията „Basic“ и представят практични и стилни силуети в класическа цветна палитра от черно и беж.

Черно-белите кадри в рекламната кампания са с участието на рускинята Вероника Истомина, която умело демонстрира акцентирането на марката върху различните ефекти, които бельото създава.

Повдигане и оформяне със сутиена, стягане на тялото с прибрани и еластични материи и практичност със запазващи и поддържащи температурата на тялото боди – модели.

Основното в колекцията са леките и удобни материи от микрофибър, които добиват своя модерен дизайн с многобройни елементи от дантела и съблазнителни кройки.

Линията изобилства от модели, подходящи да допълнят и най-нестандартните модели дрехи и все пак да останат скрити. „Basic“ колекцията определя най-необходимите за всеки гардероб модели едновременно в спортна и елегантна стилистика.

Кадрите от рекламната кампания можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари