IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Италианска висша мода и вкус в едно

1 ноември 2014 07 27

Колаборацията между Versace и Disaronno

Снимка: Disaronno

Снимка: Disaronno

Когато стане въпрос за италиански традиции, автоматично в съзнанието ни изникват образи на някои от най-известните дизайнери в света, които са превърнали в свой иконичен белег вдъхновението от държавата.

Сега, от Disaronno и Versace предоставят възможност да опитаме и да се насладим на Италия такава, каквато е, със своя общ проект.

Прословутият ликьор – амарето се сдобива със съвсем нов дизайн на своята нестандартна бутилка, решен изцяло в принт (Tresor de la Mer), вдъхновен от последната колекция на Versace за дома – Versace Home Collection.

Познатата ни бутилка е в лимитирана серия и представя морскосиньо, бяло и златно с миди, перли и морски съкровища.

Освен красивия екстериор, Disaronno създават и специален коктейл, Versace Sour, който съчетава в себе си красотата на италианските брегове в идеални вкусови пропорции.

Коктейлът добива своя завършен луксозен вид с дизайнерско решение за истински златни листа, ярко контрастиращи на наситените морски нюанси.

Луксозната колаборация на Disaronno с Versace не е първата за марката – сред предишни проекти се откроява съвместната работа с Moschino и Maharishi & Bagjack.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари