IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденциите при модните подаръци

20 ноември 2014 12 46

Какво е актуално този сезон?

Снимка: H&M

Снимка: H&M

Макар че все още го няма плътния и красив сняг, мечтите ни за зимна приказка далеч не са се разминали.

С наближаването на празниците, пред очите ни изплува една идилична картина на топлина, уют, вкусни ястия и не на последно място – красиви подаръци.

Независимо дали искаме да зарадваме любим човек или просто да се възнаградим за добре свършената работа през годината, тези тенденции при подаръците определено ще свършат добра работа.

Червено

Ако има нещо, с което асоциираме предстоящите празници, то безспорно е червеният цвят. Наситените и изкусителни нюанси създават така обичания уют и топлина, дори и в най-мразовития ден. Съветваме ви да се придържате към традициите и да запазите съответната палитра за празничната вечер. Правилната кройка на подчертаваща тялото рокля в наситеночервено ще е еднакво добър избор както за вас, така и за подарък.

Блясък

Какво отличава празниците от обикновените дни, когато става въпрос за мода? Блясъкът, естествено! Това са моментите, в които ни е простено да облечем точно този тип, изцяло създаден от пайети, бродерии или каквито и да било богати орнаментики. Ако това е вашата селекция за подарък, препоръчваме да комбинирате с изчистен, едноцветен топ, за да не се получи твърде бляскава комбинация.

Практичност

Ако искате да използвате коледните празници като повод да подарите нещо практично, то класически пуловер е един добър избор. Можете тематично да го обвържете със събитието, като се спрете на забавен и закачлив принт или плетка в интересна форма. Това не само, че ще вдъхне настроение на момента, но и ще е повод за усмивки през всички студени дни на сезона.

Феерия за малките

Ако подаръците и модните решения за жените са трудни, то малките момиченца са мисия невъзможна. За щастие, има някои основни правила, които важат в ранните възрасти – всичко, което може да се приеме като визия на принцеса е добър вариант. Да, съгласни сме, че има различни деца и не всички биха се зарадвали, но доста голяма част от тях тайно си мечтаят да бъдат принцеси. Тюлени полички, роклички и диадеми са добър и стилен вариант.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари