IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Магията на Black Friday

21 ноември 2014 15 01

Намаления до 90% с Tialoto.bg

Рокля Рокля Sokrates by Andra Matei Scarlette Sokrates от онлайн магазина на Tialoto.bg

Рокля Рокля Sokrates by Andra Matei Scarlette Sokrates от онлайн магазина на Tialoto.bg

С всяка година, феноменът Черен петък се превръща във все по-разпространено явление из цял свят.

Водеща началото си от американския бит, този тип практика налага пазаруването на изключително изгодни цени в един-единствен ден от месеца.

Обикновено „Черен петък“ се състои непосредствено след Деня на благодарността – последният четвъртък на ноември.

Събитието отбелязва началото на трескавите подготовки за най-топлите и уютни празници и задължителното коледно пазаруване на подаръци както за нас, така и за най-близките ни хора.

* Обувки Primadonna от онлайн магазина на Tialoto.bg

Терминът „Черен петък“ се използва много преди навлизането му като съвременен символ за деня, в който можем да купим любимите си дрехи и аксесоари на изключително ниски цени.

* Болеро Sokrates by Andra Matei Julia Sokrates от онлайн магазина на Tialoto.bg

Връщайки се назад във времето, чак до 19-ти век, „Черен петък“ се е асоциирал с финансовата криза на 1869 година и с целогодишните загуби на търговците, чиито инвестиции започват да се възвръщат със стартирането на празничните пазарувания, непосредствено след Деня на благодарността.


* Малка чанта Segue от онлайн магазина на Tialoto.bg

С днешна дата, „черен петък“ далеч не навява негативни мисли, даже напротив – вдъхва надежди, че ще успеем да задоволим всичките си коледни мечти в рамките на немного висок бюджет.

* Часовник Christian Lacroix от онлайн магазина на Tialoto.bg

Следвайки световното развитие на феномена, ние ще зарадваме всички наши читатели със специално предложение.

Противно на стандартната практика за еднодневен Черен петък в годината, от Tialoto.bg правим специален коледен подарък – увеличаваме дните на намаления до десет.

Промоцията „Черен петък“ в онлайн магазина на Tialoto.bg стартира от днес и трае до края на другата събота, 29 ноември.

През този десетдневен период ще можете да закупите продуктите, включени в инициативата, с намаление до 90% от цената, а всички останали стоки в магазина ще са с 20% намаление за целия период на промоцията.

Голямото разнообразие от артикули, аксесоари и козметика в онлайн магазина на Tialoto.bg успешно ще задоволи всички изисквания на своите клиенти както по отношение на цени, така и на стил.

Можете да разгледате широката гама от промоции тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари