IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледна свещ от Valentino

26 ноември 2014 15 41

Cire Trudon в колаборация с модната къща

Снимка: Valentino

Снимка: Valentino

Ако има нещо, без което Коледа не може, то определено е топлината и магията на свещите.

Френските експерти във восъчните изделия Cire Trudon и Valentino обявяват създаването на Rouge Absolute – пищна, червена свещ.

Изделието носи ароматна комбинация от нотки на здравец, жасмин и балсам от ела – определено най-коледния аромат, създаван до момента.

Креативните директори, Мария Грация Кюри и Пиер Паоло Пиколи, създават лимитираната серия на Rouge Absolute с типичните за Valentino наситени и женствени аромати.

Масивът от страстни нотки е подчертан с мед, кехлибар и дървесни тонове, които в комбинация с балсам от ела създават перфектната симбиоза с восъка.

Свещта е изработена изцяло от естествени растителни масла с помощта на тайна рецепта от архивите на легендарната френска къща за свещи, датираща от 1643 година до днес и утвърдила се като водеща марка в света на лукса и восъчните изделия.

Опаковката е изработена в иконичния за модната къща на Valentino цвят и форма, издържана във френските сандъчета за цветя, които са първоизточникът за дизайнерските решения на Валентино Гаравани.

Лимитираната серия е част от поредицата успешни колаборации, сред които свещта с The Kooples и Giambattista Valli, и ще бъде достъпна за продажба през декември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари