IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За какво да помислим, когато купуваме сутиен? – част 2

29 ноември 2014 06 14

Съвети за перфектна селекция

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Женствените форми винаги са на мода. Това е един от най-красивите ефекти, които жените постигат с незаменимата помощ на красивото бельо.

Добрият сутиен е способен да подчертае и оформи всеки един силует, независимо дали става въпрос за натовареното ни ежедневие или дългоочакваното официално събитие.

За да се радвате на красота и удобство в едно, след първата, представяме и втората част съвети, които е добре да спазите при закупуването на сутиен.

Качество за сметка на количество

Сутиените понякога могат да бъдат доста голяма инвестиция, но е значително по-добре средствата ви да отидат за нещо, което ще ви накара да се чувствате по-комфортно и ще повиши самочувствието ви. Не се изкушавайте да си купувате много и все евтини сутиени, тъй като са много по-некачествени като изработка и внимание към детайла.

В много от случаите, професионалните марки за бельо се грижат за практичността и обръщат много повече внимание на правилната форма и мерки.

Разтягане

С течение на времето, материите се отпускат. Имайте това предвид, когато закупувате сутиен и се постарайте при мерене, да ви стои добре на най-широката позиция на затягане, за да може при разширяване да коригирате.

Разходете се

Изпробвайте вашия сутиен пред огледало, но не забравяйте и да се раздвижите, за да прецените реално как ще ви стои. Вдигнете ръцете над главата, обърнете се в двете посоки и се наведете. Сутиенът не трябва да се вдига, да се смъква и да променя по какъвто и да е начин своята позиция.

Прозрачност

Ефирните модели със сигурност са изключително красиви. Но не забравяйте, че могат да бъдат и много коварни. Има сутиени, които при определена светлина, разкриват много повече, отколкото ви се иска. Преди да си купите даден модел, проверете и за това, за да не бъдете изненадани неподходящо.

Грижа за сутиена

Ако сте инвестирали солидна сума за своя сутиен, то със сигурност ще искате да му се радвате колкото можете повече време. Винаги преглеждайте етикетите и спазвайте всички инструкции по експлоатация, за да не съсипете нежните материи. Съветваме ви винаги да поставяте сутиените да съхнат на свеж въздух, вместо в сушилня.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари