IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бляскав и безметежен живот

28 ноември 2014 11 36

Новата колекция на H&M Studio за пролет-лято 2015

Снимка: H&M

Снимка: H&M

Бягството от действителността, слънцето и безметежният живот на Маями и Палм Спрингс са вдъхновенията в колекцията H&M Studio за сезон пролет-лято 2015 година, която бе представена на специално събитие.

Пижамите, падащи свободно, задават основната линия, а в комбинацията с принтове и спортните детайли засилват усещането за непринуденост през целия сезон.

„Харесва ми, че колекцията H&M Studio за пролет-лято 2015 е едновременно бляскава и небрежна. Моделите тип пижама не само са удобни за носене, но и изглеждат фантастично, особено с обувки на висок ток. Колекцията е предназначена преди всичко за слънчеви забавления и нощни купони“, споделя Ан-Софи Йохансон, главен дизайнер на H&M, New Development.

Драпираните пижами се предлагат в два варианта – топ, съчетан с дълго долнище на ситно райе или олекотено сако с принт или с блестящ брокат със свободно скроени панталонки.

Принтовете подсилват усещането за топлина и закачливост – откриваме фламинго върху къси панталони, принт на кактус върху кафтан или ефект на змийска кожа при женствената свободна къса рокля без ръкави.

Елементите от спортните облекла са изключително важни. Обемната тениска без ръкави може да се носи като рокля, а дългият потник е с изрязан гръб и наподобява бански костюм.

Артистичната шарка „възлов батик“ ненатрапчиво присъства върху облеклата и аксесоарите, а един от основните модели сред тях е меката шапка с периферия.

Изключително забавни са ключовите модели в колекцията – такива са широките дънки клош в стила на 70-те, тениските с ръкави с дължина до лакътя и принт върху предната част, както през деня, така и през нощта.

Коприна, деним, трико и велурен плат са подчертани от наситена палитра на слънчеви пастелни цветове като бонбонено розово и прасковено, бледосиньо, бяло, зелено, виненочервено и тъмносиньо.

Колекцията влиза на 12 март в над 200 магазина по цял свят, както и в България.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари