IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледни подаръци по френски

3 декември 2014 11 03

Специалната селекция на Louis Vuitton

Снимка: Louis Vuitton

Снимка: Louis Vuitton

Ако все още не сте сигурни с какво да зарадвате любимата си жена, от Louis Vuitton значително улесняват избора ви със своята специална колекция аксесоари за Holiday 2014.

Френската модна къща селектира най-доброто от колекциите си за есен – зима 2014 година и Cruise 2015 година, за да представи линията Holiday 2014 година.

Аксесоарите се характеризират с едни от най-актуалните модели при бижутата, чантите, портмонетата, обувките, часовниците и шаловете.

За да е напълно в духа на предстоящите Коледни и Новогодишни празници, модната къща избира специална стилистика на рекламните кадри – всяко едно от изделията е „поднесено“ с празнична панделка или цветни балони.

Изборът буквално е на принципа „за всекиго по нещо“ и е способен да задоволи и най-изтънчените изисквания на всяка дама.

Присъства емблeматичната за марката тема за пътуването, както и формите на малко куфарче, криещо в себе си красиви модни тайни.

Всички кадри от специалната колекция Holiday 2015 година на Louis Vuitton можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари