IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Една нощ в театъра“

10 декември 2014 12 46

Новата колекция официални рокли на Holiday Sona

Рокля Моника от колекция "Една нощ в театъра" на Holiday Sona. Снимка: Holiday Sona

Рокля Моника от колекция "Една нощ в театъра" на Holiday Sona. Снимка: Holiday Sona

„Една нощ в театъра!“ е заглавието на новата колекция официални рокли на българската марка Holiday Sona.

Колекцията е заснета във Варненския драматичен театър „Стоян Бъчваров“.

Според дизайнерката и собственик на Моден център „LA SPOSA“, Соня Ангътян, това е най-естественото място за реализирането на този проект.

„Нашата нова колекция е поклон към изкуството“, казва тя. „Модата и изкуството са неразривно свързани и винаги са вървели ръка за ръка, превръщайки въображението и емоциите на твореца в цветна реалност.“

Актуалната колекция е насочена най-вече към абитуриентките на 2015. И също както на театралната сцена оживяват приказни герои и изгряват звезди, така и на сцената на живота абитуриентският бал е първият официален повод, с който момичето влиза в зрелостта и се превръща в жена.

Именно затова е нужно търпение, разбиране и професионален съвет, за да направят младите дами своя избор.

Консултантите на Моден център „LA SPOSA“ съветват: „Уникални и неповторими са тези, които чрез роклята изразяват собствената си индивидуалност, характер и чар. Стремежът да се имитира визията на любима попзвезда невинаги е най-добрият вариант. Подходящата кройка, материя и модел, съобразени с фигурата и излъчването, винаги печелят възхищение.“

Колекция 2015 е вече налична в Моден център „LA SPOSA“, където ще откриете също селекция от най-добрите европейски марки за булчински и официални рокли: AIRE Barcelona, LA SPOSA, Avenue Diagonal, Sonia Peña и др.

Модел Сара-Джесика – рокля от две части; корсетът с перфектна кройка извайва фигурата, а полата е романтично допълнение и прави тоалета закачлив и младежки. Препратката е към Сара-Джесика Паркър и легендарната ѝ героиня Кари Брадшоу.

Модел София – царствена рокля в стила на вечната София Лорен; изработена е от красива червена тафта на черни лалета, с обемна пола и затворена предна част, но силно изрязан гръб.

Модел Моника – рокля за изкусителки, каквато е самата Моника Белучи. Червеният цвят и кройката по тялото изискват перфектна фигура.

Модел Мелиса – романтична рокля от жакард, за модерни принцеси с усет към семплата красота.

Модел Вайлет – кралицата на бала. Рокля в актуалния за сезона лилав цвят, съчетание от фина дантела и тафта, носеща очарованието на едни отминали времена.

Модел Анджелина – секси като Анджелина Джоли, роклята олицетворява жената-вамп; с нея няма да останете незабелязани.

Модел Мишел – Женственост и чар, въплътени в рокля от тюл и дантела: истинско изкушение за русокоси дами с бяла кожа и светли очи.

Модел Натали – Нежна рокля в тюркоазен цвят, чиято кройка скрива евентуални недостатъци и подчертава красотата на женската фигура.

Модел Никол – Кралското синьо е цвят, който вече от няколко години властва по модните подиуми. Ефирна рокля от дантела и френски шифон, подходящ избор както на светлокосите, така и на тъмнокосите дами.

Модел Деми – Атрактивна дълга рокля с прозрачни части, подхождаща на дами, които желаят да изразят своя бонбонен чар.

Модел Грейс – Препратка към Грейс Кели и една златна епоха на модата. Роклята е изработена от кралски сатен в бледорозово и е подходяща за дами, които искат да изразят своята индивидуалност по неподражаем начин.

Модел Скарлет – Огнена рокля за огнени жени; рокля от сатен в така наречения силует „русалка“, който извайва фигурата и приковава мъжките погледи.

Модел Джулия – Рокля от нежна като дъх дантела и мек тюл в прасковен цвят. Рокля, олицетворяваща романтичност и грация.

Модел Аманда – Рокля по тялото, с бледорозова основа и черна дантела. Атрактивна и ефектна, тя е особено подходяща за наближаващите новогодишни празници.

Всички модели от колекция „Една нощ в театъра!“ на Holiday Sona можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Гошо от Овча купел ( преди 9 години )
Анджелина Джоли не е секси!.....а супер грозен *** и модел за таласъм!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар